Paul Hager

18 thoughts on “Wel fijn dat je de Corona-app niet op je jasje hoeft te naaien.

    1. Dit is nu juist zo eng. Verwensingen en scheldpartijen in plaats van de dialoog aan te gaan. Kritische geluiden zijn belangrijk om een goede beoordeling te krijgen. We willen allemaal hetzelfde. Een gezond en gelukkig leven in vrijheid!

 1. Doe je nou echt alsof je een constructieve discussie op gang probeer te brengen door de apps tbv coronabestrijding te vergelijken met de jodenster?

  1. De discussie gaat inderdaad over bestrijding. Dat loopt helaas al lang door onze geschiedenis als een rode draad. Die discussie wil ik inderdaad voeren. Mensen zijn gelijk en die ongelijkheid onder het volk veroorzaken door anti-democratische overheden, dat wil ik bestrijden.

 2. Dan neem ik mijn opmerking over dat je Corona mag krijgen bij deze terug en heb ik liever dat ze je in een gaskamer gooien. Zalig Pasen

  1. Ja precies wat er gebeurt is mede-mensen met waar ik op doel. Daar verwensten ook burgers andere burgers naar de gaskamers net als jij. Fijn dat je nu eindelijk mijn tekst hebt begrepen. Jij ook een fijne Pasen Piet!

 3. Reacties als die van Piet zijn helaas het teken dat mensen weinig veranderen en bar weinig hebben geleerd van o.a de tweede wereldoorlog. Het geeft aan dat de geschiedenis zich zo weer kan herhalen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *